Γυναικολόγος Πλεύρης Νικόλαος PhDΟ Πλεύρης Νικόλαος είναι μαιευτήρας-γυναικολόγος-χειρουργός και  διδάκτορας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο αντικείμενο της γυναικολογικής ογκολογίας και πιο συγκεκριμένα στον κληρονομικό καρκίνο ωοθήκης. Έχει εξειδικευτεί στην ρομποτική χειρουργική στη γυναικολογία στο Royal Surrey County Hospital, στο Poole General Hospital στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο τμήμα γυναικολογικής Ογκολογίας του Queen Elisabeth Hospital Gateshead.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στην κολποσκόπηση όπου πιστοποιήθηκε στην επεμβατική και διαγνωστική κολποσκόπηση από το Βασιλικό Κολλέγιο Μαιευτήρων Γυναικολόγων (RCOG), διαπίστευση που αναγνωρίστηκε και στην Ελλάδα από την ελληνική εταιρεία κολποσκόπησης. Παράλληλα, είναι RCOG accredited στην γυναικολογική ογκολογία ολοκληρώνοντας με επιτυχία σπουδές ATSM Gynae Oncology.

Σε εξειδικευμένα κέντρα ρομποτικής χειρουργικής στη γυναικολογία του Ηνωμένου Βασιλείου (Poole NHS Hospital, Royal Surrey County Hospital) εργάστηκε δίπλα σε διεθνούς φήμης ρομποτικούς χειρουργούς. Απέσπασε γνώσεις και μια μεγάλη σειρά ρομποτικών χειρουργείων πραγματοποιώντας επεμβάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των γυναικολογικών επεμβάσεων. Ώς αποτέλεσμα αυτής της μεγάλης προυπηρεσίας, αναγνωρίστηκε ώς πιστοποιημένος χειρουργός της εταιρίας Da Vinci Surgical, και έχει πραγματοποιήσει ήδη πολλές επεμβάσεις ρομποτικής χειρουργικής και στην Ελλάδα.

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις. Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και το μοναδικό στα πλαίσια της Ελλάδας Dysis Ultra V4 κολποσκόπιο για κολποσκοπήσεις με την νέα μέθοδο της ψηφιακής κολποσκόπησης καθώς επίσης και ο πλέον τεχνολογικά εξελιγμένος γυναικολογικός υπέρηχος General Electric E10.

Μαζί με την καθοριστική συμβολή και καθοδήγηση του πολύ έμπειρου μαιευτήρα γυναικολόγου Πλεύρη Εμμανουήλ, πραγματοποιούν τοκετούς και παρακολουθήσεις κυήσεων καθώς επίσης και πλήθος γυναικολογικών επεμβάσεων. Η συνάντηση δύο γενεών ιατρών είναι επί της ουσίας συνάντηση εμπειρίας και ιατρικής κρίσης με σύγχρονες τεχνικές και γνώσεις, στοιχείο καθοριστικό για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Δείτε ολόκληρο το βιογραφικό
Full CV available here

 

Ομιλίες και Συνέδρια

 

 

 

 

Παθολογικό τεστ Παπανικολάου;
Εικόνα HPV λοίμωξης ;
Το ιατρείο μας σε αποκλειστικότητα διαθέτει τον πιο σύγχρονο τρόπο αξιολόγησης.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ DYSIS™ ADVANCED CERVICAL IMAGING SYSTEM
dysis ψηφιακη κολποσκοπηση